autor:

GABRIELA

» » Torturi

Tort De Mere

Autor: GABRIELA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: GABRIELA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 martie 2009

Ingrediente
6-8 ouă,, 550 g zahăr, 1 cană făină, 1 kg mere,, arome, 1 pachet margarină sau unt

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se topesc 300 g zahăr, apoi peste zahărul fierbinte se pune untul, acesta se topeşte. Se pun merele întregi, curăţate de coajă şi seminţe, se mai pun felii de mere printre merele întregi. În mijloc se pune zahăr şi nuci.
Separat se face un pandişpan din:
8 ouă
250 g zahăr
1 cană făină
Se bagă merele la cuptor ca să se mai înmoaie, se pune apoi pandişpanul şi se bagă la cuptor 30 minute.
Se scoate din cuptor şi se răstoarnă pe platou cît este fierbinte, lăsându-se în cratiţă fără a se ridica până nu s-a răcit, apoi se mai ţine un pic la frigider.
Se ornează cu frişcă.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort De Mere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Prajitura Tort de ciocolata cu mere

Prajitura Tort de ciocolata cu mere

Mai multe retete vizitati blogul meu: wwww.bunataticulinare.wordpress.com Eu am facut blat de tort! Se

14 voturi    7 comentarii
1h
Prajituri
Tort de mere cu dulceata

Tort de mere cu dulceata

Se pune zaharul pe foc direct in oala in care facem tortul. Amestecam mereu pana se topeste dupa

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 6-8 ouă,
  • 550 g zahăr
  • 1 cană făină
  • 1 kg mere,
  • arome
  • 1 pachet margarină sau unt

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort racoritor cu crema de iaurt si piersici Tort racoritor cu crema de iaurt si piersici

Blatul : Albusurile se bat spuma, dupa care se adauga zaharul si se mixeaza in continuare pana se topeste zaharul. Galbenusurile

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort Ladita cu capsuni Tort Ladita cu capsuni

Din aluatul fraged am taiat pentru baza tortului o foaie pe dimensiunea dorita, pe care am copt-o la 200°C pana s-a rumenit (10

0 voturi    0 comentarii
4h 30 min
Dulciuri diverse
Tort cu zmeura, iaurt si ciocolata alba