autor:

Fara foto

» » Torturi

Tort de mere

Autor: ywbbitzyyykk (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ywbbitzyyykk (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 februarie 2013

Ingrediente
-8-10mere (depinde de cratita) potrivite -100gr margarina -200gr nuci macinate -6 oua -2 linguri gem -200gr zahar -6 linguri faina

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se scobesc merele de seminte. Se separa albusurile de galbenusuri. Se amesteca galbenusurile batute spuma tare cu zaharul, adaugam trepta galbenusurile, 100gr de nuci macinate,si faina. Se aseaza merele in cratita (depinde cat este de mare cratita). Se pune printre mere margarina. Merele se umple cu nuci si gem, si 100 grame zahar topit deasupra merelor. Se toarna batul deasupra si se baga la cuptor 45 minute (depinde de cuptor daca arde, puteti lasa mai putin). Se lasa de seara pana dimineata. A doua zi se orneaza cu frisca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de mere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu mere

Tort cu mere

Merele se spala, se curata de coaja si se taie felii. Se pun intr-o tava si se presara peste ele

19 voturi    9 comentarii
45 min
Torturi
Tort cu mere si mascarpone

Tort cu mere si mascarpone

BLAT: Se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat cu un praf de sare,se adauga treptat

36 voturi    10 comentarii
2h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • -8-10mere (depinde de cratita) potrivite -100gr margarina -200gr nuci macinate -6 oua -2 linguri gem -200gr zahar -6 linguri faina

Raporteaza reteta

Manolovici Eugen (Chef de cuisine)

era buna o poza !!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort Diplomat Tort Diplomat

Gelatina se pune într-o ceaşcă împreună cu zeama de compot, să se umfle minimum 10 minute. Se separă ouăle. Gălbenuşurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort inteligent cu jeleu de fructe Tort inteligent cu jeleu de fructe

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se mixeaza cu un praf de sare. apoi cu jumatate din cantitatea de zahar pana se intareste

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Tort din piscoturi cu crema de lamaie