autor:

Fara foto

» » Torturi

Tort de mere

Autor: ywbbitzyyykk (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ywbbitzyyykk (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 februarie 2013

Ingrediente
-8-10mere (depinde de cratita) potrivite -100gr margarina -200gr nuci macinate -6 oua -2 linguri gem -200gr zahar -6 linguri faina

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se scobesc merele de seminte. Se separa albusurile de galbenusuri. Se amesteca galbenusurile batute spuma tare cu zaharul, adaugam trepta galbenusurile, 100gr de nuci macinate,si faina. Se aseaza merele in cratita (depinde cat este de mare cratita). Se pune printre mere margarina. Merele se umple cu nuci si gem, si 100 grame zahar topit deasupra merelor. Se toarna batul deasupra si se baga la cuptor 45 minute (depinde de cuptor daca arde, puteti lasa mai putin). Se lasa de seara pana dimineata. A doua zi se orneaza cu frisca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de mere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu mere

Tort cu mere

Secretul unei prajituri bune este sa adaugati toate ingredientele ca la maioneza. Merele se

0 voturi    1 comentariu
1h
Torturi
Tort de mere cu dulceata

Tort de mere cu dulceata

Se pune zaharul pe foc direct in oala in care facem tortul. Amestecam mereu pana se topeste dupa

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • -8-10mere (depinde de cratita) potrivite -100gr margarina -200gr nuci macinate -6 oua -2 linguri gem -200gr zahar -6 linguri faina

Raporteaza reteta

Manolovici Eugen (Chef de cuisine)

era buna o poza !!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort Tiramisu