Pui la topit intr-o cratita inaltuta 7 linguri zahar,dupa ce s-a topit caramelizezi cratita si pe margini,pui feliile de mere si dai la cuptor la foc potrivit 25 de min.Intre timp faci crema de zahar ars astfel:bati albusurile a 4 oua cu 4 linguri de zahar pana se fac spuma,adaugi galbenusurile batute si ele un pic cu furculita si apoi laptele.Adaugi crema peste mere si mai dai 15 min la cuptor.Din restul oualelor faci un pandispan,la fel bati albusurile celor 4 oua care au mai ramas cu restul de 4 linguri de zahar spuma,adaugi galbenusurile si apoi faina.Pui si pandispanul deasupra,pui cativa mieji de nuca si mai dai la cuptor inca 15-20 min.Dupa ce s-a facut il lasi sa se raceasca putin in cratita,il rastorni pe un platou si-l lasi asa acoperit cu cratita in care l ai facut o ora (pentru a se insiropa cu siropul de la crema de zahar ars). Dupa ce s-a racit il decorezi cum vrei. E un deliciu.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii