-Se pune zaharul la ars,iar cand e caramelizat tapetam cu el bine vasul
-Merele se curatade coajasi se scobesc inauntru
-Se face blatul,se adauga faina in ploaie,si se amesteca cu o lingura de lemn
-Siropul de la dulceata se amesteca cu nucile(macinate pe jumatate)si zaharul
-Se umplu merele,tava se unge cu 50 gr unt ,se pun merele in tava si blatul peste ele la foc
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii