Reteta postata pe: 17 august 2008
Ingrediente
300gr morcovi rasi fin,300gr nuci,200 gr zahar,1 lamaie,60 gr faina,4 oua,sare,una lingurita praf de copt, 10 ml rom.
Dificultate: Medie | Timp: 1h
Mod de preparare
Se freaca bine galbenusurile cu zaharul se adauga zeama de lamaie,morcovii rasi ,nucile macinate,romul,faina amestecata cu praful de copt,sarea.Albusurile se bat spuma si se adauga lejer la compozitia cu morcovi.Se tapeteaza o forma de tort cu diametru de 24 cm si se toarna in ea.Se da la cuptor preincalzit 40 minute.La scoatere din cuptor se presara cu zahar pudra si scortisoare (dupa preferinta)
Daca ti-a placut reteta noastra "tort de morcovi" nu uita sa-i faci un
review
Pt blat: se amesteca toate ingredientele in ordinea in care sunt scrise.
Eu am folosit 2 forme detasabile
0 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Blatul:
Intr-un bol mixati albusurile cu sarea.
Cand incep sa devina spuma, adaugati zaharul brut,
0 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 05 iunie 2009
Un tort dietetic. Cred ca e foarte bun.