autor:

Fara foto

» » Torturi

Tort de morcovi cu branza

Autor: ioana rus (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ioana rus (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 decembrie 2008

Ingrediente
200 g morcovi, 4 oua, 100 ml ulei de masline1e, 1 lingurita sare, 300 g faina, 1 plic praf de copt, 50 g samburi de pin, 4 linguri patrunjel tocat, 50 g parmezan ras, piper, 200 g branza de vaci, 100 ml smantana, 1 lingurita hrean, nasturel

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1. Cuptorul se incinge la 180 de grade. Se rad morcovii. Se bat ouale cu ulei si sare. Se amesteca faina cu praf de copt, samburi de pin, patrunjel si parmezan; se inglobeaza treptat in compozitia de ou. Se inglobeaza apoi morcovi si piper. Aluatul se aseaza intr-o forma de chec unsa si se coace 60 de minute. Se lasa sa se racesca 90 min.

2. Se amesteca branza cu smantana si hrean. Se taie pe 2 niveluri. Se aseaza pe blatul inferior compozitia de branza (din care s-au pus in prealabil deoparte 4 linguri). Se aseaza pe blatul de sus si se fasoneaza marginile. Restul de crema de branza se spriteaza deasupra. Se orneaza cu nasturel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de morcovi cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu morcovi si crema de branza

Tort cu morcovi si crema de branza

Pt blat: se amesteca toate ingredientele in ordinea in care sunt scrise. Eu am folosit 2 forme detasabile

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Torturi
Tort de ciocolata cu crema de cocos

Tort de ciocolata cu crema de cocos

Sa ne apucam de treaba :) separam galbenusurile de albusuri. Mixam galbenusurile cu zaharul pudra

5 voturi    1 comentariu
3h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 200 g morcovi
  • 4 oua
  • 100 ml ulei de masline1e
  • 1 lingurita sare
  • 300 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 50 g samburi de pin
  • 4 linguri patrunjel tocat
  • 50 g parmezan ras
  • piper
  • 200 g branza de vaci
  • 100 ml smantana
  • 1 lingurita hrean
  • nasturel

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort Snickers