1. Cuptorul se incinge la 180 de grade. Se rad morcovii. Se bat ouale cu ulei si sare. Se amesteca faina cu praf de copt, samburi de pin, patrunjel si parmezan; se inglobeaza treptat in compozitia de ou. Se inglobeaza apoi morcovi si piper. Aluatul se aseaza intr-o forma de chec unsa si se coace 60 de minute. Se lasa sa se racesca 90 min.
2. Se amesteca branza cu smantana si hrean. Se taie pe 2 niveluri. Se aseaza pe blatul inferior compozitia de branza (din care s-au pus in prealabil deoparte 4 linguri). Se aseaza pe blatul de sus si se fasoneaza marginile. Restul de crema de branza se spriteaza deasupra. Se orneaza cu nasturel.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii