autor:

Fara foto

» » Torturi

Tort de morcovi cu branza

Autor: ioana rus (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ioana rus (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 decembrie 2008

Ingrediente
200 g morcovi, 4 oua, 100 ml ulei de masline1e, 1 lingurita sare, 300 g faina, 1 plic praf de copt, 50 g samburi de pin, 4 linguri patrunjel tocat, 50 g parmezan ras, piper, 200 g branza de vaci, 100 ml smantana, 1 lingurita hrean, nasturel

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1. Cuptorul se incinge la 180 de grade. Se rad morcovii. Se bat ouale cu ulei si sare. Se amesteca faina cu praf de copt, samburi de pin, patrunjel si parmezan; se inglobeaza treptat in compozitia de ou. Se inglobeaza apoi morcovi si piper. Aluatul se aseaza intr-o forma de chec unsa si se coace 60 de minute. Se lasa sa se racesca 90 min.

2. Se amesteca branza cu smantana si hrean. Se taie pe 2 niveluri. Se aseaza pe blatul inferior compozitia de branza (din care s-au pus in prealabil deoparte 4 linguri). Se aseaza pe blatul de sus si se fasoneaza marginile. Restul de crema de branza se spriteaza deasupra. Se orneaza cu nasturel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de morcovi cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort pentru Andreea

Tort pentru Andreea

Mod de preparare blat: Amestecam migdalele cu 70 g zahar pudra si cacao. Separat batem albusurile

1 vot    0 comentarii
8h
Torturi
TORT CU CAPSUNI

TORT CU CAPSUNI

Blat: Intr-un bol se freaca bine cele 3 galbenusuri cu 3 linguri zahar,praful de sare si vanilia,pana

6 voturi    9 comentarii
1h 10 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 200 g morcovi
  • 4 oua
  • 100 ml ulei de masline1e
  • 1 lingurita sare
  • 300 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 50 g samburi de pin
  • 4 linguri patrunjel tocat
  • 50 g parmezan ras
  • piper
  • 200 g branza de vaci
  • 100 ml smantana
  • 1 lingurita hrean
  • nasturel

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort Diplomat Tort Diplomat

Gelatina se pune într-o ceaşcă împreună cu zeama de compot, să se umfle minimum 10 minute. Se separă ouăle. Gălbenuşurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort inteligent cu jeleu de fructe Tort inteligent cu jeleu de fructe

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se mixeaza cu un praf de sare. apoi cu jumatate din cantitatea de zahar pana se intareste

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Tort vis de vara