Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
200 gr morcovi, 4 oua, 150 gr zahar pudra, 150 gr nuci (sau alune de padure, sau arahide, sau fistic) macinate, 100 gr faina, coaja rasa de la o lamaie, putina sare, o lingurita de praf de copt
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se razuiesc fin morcovii. Se freaca bine galbenusurile cu zaharul pudra, se adauga morcovii, nucile macinate, faina, coaja de lamaie, sarea si praful de copt. La final se incorporeaza albusurile batute spuma. Se toarna compozitia intr-o forma unsa cu ulei si tapetata cu faina si se coace in cuptor preincalzit timp de 30-40 de minute (180 grade Celsius).
Se scoate din forma si se presara cu zahar vanilat sau se imbraca cu o glazura de cicolata, dupa gust. Se serveste la ceai, cafea etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de morcovi" nu uita sa-i faci un
review
Se curata morcovii de coaja. Se spala si rad marunt. Se cantaresc, este nevoie de o cantitate de
0 voturi
0 comentarii
1h 40 min
Ungeti cu unt o tava cu pereti detasabili. Amestecati untul cu zaharul pana se formeaza o crema usoara.
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate