Se prajesc nucile si se dau prin masina. Se bat albusurile spuma, se adauga treptat 2 linguri de zahar pt fiecare albus, vanilia, nucile prajite si macinate si faina. Se unge o tava cu unt, se tapeaza cu hartie unsa si se toarna o treime din compozitie. Se coc in felul acesta 3 foi.
Pentru crema, se dizolva cacaua in lapte, se freaca untul spuma se adauga zaharul pudra, galbenusurile, zeama de lamaie, cacaua desfacuta in lapte si rom. Se imparte crema in 3 parti, doua se pun intre foi, iar a treia parte deasupra.
Se garniseste cu nuci pralinate care se obtin astfel: se ard 2 linguri de zahar cu 50 g nuci. Se racesc si apoi se sfarama.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii