Se prajesc nucile si se dau prin masina. Se bat albusurile spuma, se adauga treptat 2 linguri de zahar pt fiecare albus, vanilia, nucile prajite si macinate si faina. Se unge o tava cu unt, se tapeaza cu hartie unsa si se toarna o treime din compozitie. Se coc in felul acesta 3 foi.
Pentru crema, se dizolva cacaua in lapte, se freaca untul spuma se adauga zaharul pudra, galbenusurile, zeama de lamaie, cacaua desfacuta in lapte si rom. Se imparte crema in 3 parti, doua se pun intre foi, iar a treia parte deasupra.
Se garniseste cu nuci pralinate care se obtin astfel: se ard 2 linguri de zahar cu 50 g nuci. Se racesc si apoi se sfarama.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii