Ingrediente
200 g nuci, 5 oua, 175 g zahar pudra, 100 g unt topit, 1 lingura de esenta de vanilie
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
6 voturi
Mod de preparare
Nucile se macina fin, se separa albusul de galbenus. Galbenusul se amesteca cu zaharul 4 minute, cu mixerul, se adauga treptat untul, nucile, esenta de vanilie.
Se bat albusele tare, se adauga treptat in amestecul de mai sus, se toarna compozitia in tava si se coace 50-60 min.
Se lasa la racit dupa care poate fi servita cu frisca si cu sirop de ciocolata, se poate servi si rece.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 august 2009
Simplu,rapid si tare gustos...In plus arata grozav...
Maria Lupean (Chef de cuisine) , 11 august 2009
Arata bine, am salvat reteta....mersi!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009
Cred ca este gustos,merita incercata reteta...
Sidy (Chef de cuisine) , 27 iunie 2008
Daca vreti , tortul se poate umple cu diferite creme...