Autor:
vera (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 04 februarie 2010
Ingrediente
3 galbenusuri, 2 albusuri, 110g zahar, 35g cacao, 250g mascarpone sau ricotta, 100g faina, 3 pere din compot, 1 lingurita praf de copt
Dificultate: Redusa | Timp: 55 min
Mod de preparare
Mixam bine ouale intregi cu zaharul adaugandu-l putin cate putin,pana devin o crema spumoasa;Adaugam mascarpone mixat in prealabil sau in cazul meu ricotta si-l Amestecam in compozitia de oua,omogenizam ,adaugam faina cernuta cu cacaua si praful de copt,amestecam cu o lingura de lemn iar la sfarsit incorporam perele taiate cuburi;
Luam o tava de tort masura 24 unsa si tapetata cu faina,turnam compozitia,nivelam bine tortul si-l introducem in cuptorul cald 180°C timp de 40 minute;
Cand este gata controlam cu scobitoarea,scoatem din cuptor,lasam la racit si-l ornam cu ciocolata cu lapte(o tableta de 100g) , topita in microunde impreuna cu 2 lingurite de ulei de semivarii;
Deasupra am decorat cu ciocolata alba rasa!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de pere cu ciocolata" nu uita sa-i faci un
review
1. Taie un cerc de 23 cm diametru din foaie de copt.Topeste 1 lingura de unt si periaza interiorul
Blatul:
Separam albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma, iar galbenusurile se amesteca
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
flori de piatra (Chef de cuisine) , 09 februarie 2010
Foarte bun trebuie sa fie.
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 08 februarie 2010
Foarte bun cred ca este.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010
E tare frumos, si foarte bun.
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010
10 cu felicitari! Imi lasa gura apa
vera (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010
Multumesc!Valentina;
valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010
Excelent tortuletul tau...