Se prajesc alunele si se zdrobesc . Se amesteca biscuitii sfarimati cu zahar, 1 lingura de alune si unt. Se asaza intr-o forma unsa si se da la rece. Se amesteca smintia cu brinza , suc de lamaie si zahar pudra. Se inglobeaza gelatina dizolvata in 60 ml suc de pieprsici. Se asaza piersicile pe blat si se acopera cu crema; se da la rece 3 ore. Se orneaza cu feliile de piersici si 4 linguri de alune.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii