Se bate frisca conform instructiunilor de pe pachet.Piscoturile se impart in 3 parti egale.Se inmoaie in zeama de compot si se aseaza primul rand.Peste primul rand de piscoturi se intinde un strat de crema de Finetti amestecat cu putina frisca.Peste crema se pun bucatele de ananas .Se continua la fel pana se termina piscoturile formandu-se astfel 3 straturi de piscoturi .Se orneaza cu frisca peste care se poate rade ciocolata.Ornarea este la latitudinea fiecaruia.
Se da la rece 1-2 ore, dupa care se poate consuma.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii