Se freaca bine galbenusurile de ou cu zaharul intr-o cratita, dupa aceea se adauga laptele. Gelatina se pune la dizolvat in jumatate de cana cu apa. Cand s-a dizolvat se adauga cu ouale, zaharul si laptele. Se amesteca si se pun la foc mic aproximativ 5-10 minunte (pana se omogenizeaza compozitia). Se da la o parte de pe foc si se lasa la racit sau se poate pune cratita intr-un vas cu apa (pentru a se raci mai repede). Cand se raceste compozitia se amesteca cu frisca si se bate cu mixerul pana se omogenizeaza. Intr-un vas cu diametrul de aproximativ 30 cm se pune folie pentru sandwich-uri de jur imprejur (sa fie acoperit interiorul vasului in totalitate). Pe fundul vasului se pot pune fructe pentru ornament. Peste ele se toarna 1/3 din compozitia facuta mai devreme. Peste compozitie se adauga piscoturi, peste ele bucatele de fructe si compozitie. Iar piscoturi (primul rand vertical iar al doilea orizontal pentru a se taia mai usor), fructe si ultimul strat de compozitie. Se lasa 24 de ore la frigider. Pentru a putea fi scos mai repede se pot insiropa piscoturile cu sirop de compot. Pentru a fi servit se rastoarna din vas pe un platou si se mai poate orna cu fructe sau ciocolata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii