Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
500g piscoturi, 12 galbenusuri, 2 pahare zahar vanilat, ½ pahar mic cu esenta de cafea pregatita din 4 linguri cafea si 1 baton de vanilie, 400g unt, 200g nuci taiate si prajite putin, 2 linguri rom
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
Mod de preparare
Se prepara crema: se freaca galbenusurile cu zaharul si se adauga incet esenta de
cafea. Separat se freaca untul in care se adauga usor compozitia cu esenta de
cafea. Pe o farfurie de tort se asaza in rind de piscoturi in forma rotunda sau patrata, dupa dorinta, se stropesc cu rom si se acopera cu un strat de crema presarata cu nuci. Se asaza iarasi piscoturi, apoi crema, repetindu-le pina se termina Se imbraca tortul cu un strat de crema si se presara cu nuci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de piscoturi cu oua" nu uita sa-i faci un
review
Blatul: Se mixeaza ouale cu zaharul si un praf de sare, pana isi dubleaza volumul. Se adauga alternativ,
0 voturi
0 comentarii
2h 10 min
Mod de preparare pentru blat:
Se separa albusurile de galbenusuri, se pun albusurile la robot cu
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate