Puneti toate piscoturile intr-o punga legata la gura, apoi sfaramati-le cu facaletul. Intre timp , puneti 40gr. unt la topit in bain- marie si gelatina la dizolvat.Bateti 160gr. unt cu zaharul, pana se dizolva.Incorporati iaurtul in crema. Presarati firimiturile de piscoturi peste masa de unt topit, Turnati doza de vanilie in aceasta si omogenizati.Puneti crema de iaurt la rece.Turnati masa de firimituri si unt intr-o forma rotunda.Neteziti-o.Dati masa de unt la congelator.Intarita, rasturnati-osi fixati un inel de tort in jurul ei. Inglobati frisca batuta in crema de tort, turnati-o peste blat.Dati tortul la rece. Ornati-l cu coaja de lamaie si frunzulite de menta.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii