Ingrediente
4 oua, 250 grame zahar, 2 plicuri gelatina Dr. Oetker, 250 ml lapte, frisca din 300 - 400 grame smantana, un plic zahar vanilat, coaja rasa de la o portocala, 3 - 4 portocale, esenta de rom, piscoturi.
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
11 voturi
Mod de preparare
Se lasa sa se racoreasca, apoi se pune zaharul vanilat, coaja de portocala, gelatina dizolvata in apa calduta, albusurile batute spuma si frisca.
Se imbraca o forma in felii de portocale, se toarna crema, se lasa 2 - 3 minute si apoi se acopera cu un strat de piscoturi inmuiate putin intr-un sirop facut din esenta de rom, o lingura zahar si apa.
Se lasa la rece pana a doua zi, dupa care se rastoarna.
NADIA MARIA (Chef de cuisine) , 15 februarie 2010
Tare bine arata ! Vreau si eu o feliuta nu prea mare sa nu ne ingrasam.
Monica , 15 februarie 2010
Ce bine arata! Imi place!
Alice85 (Chef de cuisine) , 15 februarie 2010
Delicios si plin de vitamina C.