tort de post

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g faina ,200g margarina,200G ZAHAR ,100g nuci ,arome
  • pentru crema:100gmargarina ,150g zahar,2 linguri esenta de cafea

Mod de preparare

se freaca margarina cu zaharul ,si adugi faina ,nuci si arome .Iti iese o coca din care intinzi cu sucitorul trei foi,care se coc separat,pe fundul tavii.

Prepararea cremei:se freaca margarina cu zaharul Se toarna cata putin din esenta de cafea ,pana se integreaza toata si devine o crma compacta.Cu aceasta crema umpli cele trei foi.Se orneaza cu gem acrisor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise