Reteta postata pe: 15 august 2008
Ingrediente
200g faina ,200g margarina,200G ZAHAR ,100g nuci ,arome, pentru crema:100gmargarina ,150g zahar,2 linguri esenta de cafea
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
Mod de preparare
se freaca margarina cu zaharul ,si adugi faina ,nuci si arome .Iti iese o coca din care intinzi cu sucitorul trei foi,care se coc separat,pe fundul tavii.
Prepararea cremei:se freaca margarina cu zaharul Se toarna cata putin din esenta de
cafea ,pana se integreaza toata si devine o crma compacta.Cu aceasta crema umpli cele trei foi.Se orneaza cu gem acrisor.
Daca ti-a placut reteta noastra "tort de post" nu uita sa-i faci un
review
Blat
1. Preincalzim cuptorul la 180 grade C.
2. Amestecam faina cu cacaoa, scortisoara si praful
4 voturi
0 comentarii
50 min
Intr-un castron, cernem faina cu praful de copt, adaugam zaharul si cacaoa. Amestecam cu un tel sa
16 voturi
0 comentarii
2h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 26 martie 2009
Idee buna