Intr-un castron se amesteca apa minerala,uleiul si zaharul,pana se topeste zaharul.
Faina,cacaua si praful de copt se amesteca si ele si se toarna in compozitia de mai sus.
Se pune si esenta de rom,se amesteca bine,se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit pt 30-35 de minute.
Dupa ce s-a copt blatul,se lasa la racit.
Dupa ce s-a racit,se taie cu grija pe orizontala(aveti mare grija pt ca are tendinta sa se sfarame),si se unge cu 2-3 linguri de gem.
Praful de budinca se amesteca cu 2 linguri de zahar si cu 3 linguri din sucul de fructe.Restul de suc se pune la fiert.
Cand fierbe se adauga compozitia cu praful de budinca,se amesteca bine pana se ingroasa,apoi se torna peste blat.
Bananele se curata,se taie rondele si acestea se dau prin suc de lamaie ca sa nu se innegreasca si se aseaza peste budinca.
Ciocolata de topeste pe foc cu o lingura de ulei si se toarna dupa imaginatie peste banane.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii