Blatul
Se amesteca faina, zaharul, praful de copt, cacaua, nuca, intr-o oala
Se adauga aromele si apa pana se obtine o compozitie mai grosuta
se baga la cuptor pana se coace
dupa ce s-a copt se scoate si se lasa la racit dupa care se taie , se insiropeaza (apa zahar si esenta de rom);
Crema:
Se amesteca cu sucul , cu zaharul si praful de budinca si se lasa sa dea in clocot, pana se ingroasa. Se adauga esenta de portocale;
Gelatina se pune la inmuiat in 50 ml apa rece pentru 10 min. Apoi se dizolva pe foc mic, se amesteca bine in budinca ;
Cand budinca s-a racit complet, se amesteca cu frisca batuta si se da la frigider pentru 20 min,
Asamblare:
blatul se umple si se orneaza cu crema obtinuta
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii