Gelatina înmuiata, laptele, zaharul si ouăle se pun la fiert la foc mic. Se mesteca continuu.
Când se leagă ca o smântâna si dispare spuma se lasă la rece.
Se bate frişca. Se amesteca fructele tăiate in compoziţie si se pune frişca. Se face o forma circulara din carton, se pun pişcoturile ca un gard. Se toarnă compoziţia. Se pune in frigider.
După ce se intareste puţin se ornează cu frişca si fructe. A doua zi se scoate suportul din carton.
(Pişcoturilor li se taie partea rotunda de jos pentru a sta mai bine.)
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii