Gelatina înmuiata, laptele, zaharul si ouăle se pun la fiert la foc mic. Se mesteca continuu.
Când se leagă ca o smântâna si dispare spuma se lasă la rece.
Se bate frişca. Se amesteca fructele tăiate in compoziţie si se pune frişca. Se face o forma circulara din carton, se pun pişcoturile ca un gard. Se toarnă compoziţia. Se pune in frigider.
După ce se intareste puţin se ornează cu frişca si fructe. A doua zi se scoate suportul din carton.
(Pişcoturilor li se taie partea rotunda de jos pentru a sta mai bine.)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii