autor:

Alexandra

» » Torturi

Tort de spuma

Autor: Alexandra (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 iunie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alexandra (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 iunie 2011

Ingrediente
7 albusuri,, 250 g zahar pudra,, o ceasca cafea concentrata,, 120 g faina,, 100 g unt,, coaja de lamaie,, 50 g migdale,, vanilie.

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se bat albusurile tare, se adauga coaja de lamaie, zaharul, faina si cafeaua. Se amesteca usor si se adauga untul topit si caldut. Se unge o forma cu unt, se presara faina, se toarna compozitia se coace 45 de minute la foc mic. Se decoreaza cu migdale decorate fasii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de spuma" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
TORT SPUMA DE LAMAIE

TORT SPUMA DE LAMAIE

Sirop:Zeama de la lamaie se pune pe foc cu 3 linguri zahar + 2 linguri apa pana se face un sirop. Blat:Untul

27 voturi    12 comentarii
2h
Torturi
Tort cu capsune si spuma de cacao

Tort cu capsune si spuma de cacao

Blat: 1. Preincalzim cuptorul la 190 grade C. 2. Separam albusurile de galbenusuri. 3. Batem

2 voturi    0 comentarii
3h
Torturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 7 albusuri,
  • 250 g zahar pudra,
  • o ceasca cafea concentrata,
  • 120 g faina,
  • 100 g unt,
  • coaja de lamaie,
  • 50 g migdale,
  • vanilie.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si caise Tort cu ciocolata si caise

Se topeste ciocolata si se incorporeaza cate putin, untul. Se lasa sa se raceasca. Se mixeaza albusurile cu un praf de sare, apoi cu

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Tort cu jeleu de zmeura si crema mascarpone Tort cu jeleu de zmeura si crema mascarpone

Blatul: Untul la temperatura camerei se mixeaza impreuna cu zaharul pudra. Se adauga pe rand, cate un ou, mixand bine dupa fiecare.

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Prajitura Sah-Mat