autor:

Alexandra

» » Torturi

Tort de spuma

Autor: Alexandra (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 iunie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alexandra (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 iunie 2011

Ingrediente
7 albusuri,, 250 g zahar pudra,, o ceasca cafea concentrata,, 120 g faina,, 100 g unt,, coaja de lamaie,, 50 g migdale,, vanilie.

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se bat albusurile tare, se adauga coaja de lamaie, zaharul, faina si cafeaua. Se amesteca usor si se adauga untul topit si caldut. Se unge o forma cu unt, se presara faina, se toarna compozitia se coace 45 de minute la foc mic. Se decoreaza cu migdale decorate fasii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de spuma" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu capsune si spuma de cacao

Tort cu capsune si spuma de cacao

Blat: 1. Preincalzim cuptorul la 190 grade C. 2. Separam albusurile de galbenusuri. 3. Batem

2 voturi    0 comentarii
3h
Torturi
Tort cu spuma si dulceata de trandafiri

Tort cu spuma si dulceata de trandafiri

Spalam ouale cu apa calda si separam albusurile de galbenusuri. Intr-un castron, mixam albusurile

2 voturi    0 comentarii
2h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 7 albusuri,
  • 250 g zahar pudra,
  • o ceasca cafea concentrata,
  • 120 g faina,
  • 100 g unt,
  • coaja de lamaie,
  • 50 g migdale,
  • vanilie.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort Diplomat Tort Diplomat

Gelatina se pune într-o ceaşcă împreună cu zeama de compot, să se umfle minimum 10 minute. Se separă ouăle. Gălbenuşurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort inteligent cu jeleu de fructe Tort inteligent cu jeleu de fructe

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se mixeaza cu un praf de sare. apoi cu jumatate din cantitatea de zahar pana se intareste

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Tort cu crema de cacao