autor:

Alexandra

» » Torturi

Tort de spuma

Autor: Alexandra (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 iunie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alexandra (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 iunie 2011

Ingrediente
7 albusuri,, 250 g zahar pudra,, o ceasca cafea concentrata,, 120 g faina,, 100 g unt,, coaja de lamaie,, 50 g migdale,, vanilie.

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se bat albusurile tare, se adauga coaja de lamaie, zaharul, faina si cafeaua. Se amesteca usor si se adauga untul topit si caldut. Se unge o forma cu unt, se presara faina, se toarna compozitia se coace 45 de minute la foc mic. Se decoreaza cu migdale decorate fasii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de spuma" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
TORT SPUMA DE LAMAIE

TORT SPUMA DE LAMAIE

Sirop:Zeama de la lamaie se pune pe foc cu 3 linguri zahar + 2 linguri apa pana se face un sirop. Blat:Untul

27 voturi    12 comentarii
2h
Torturi
Tort cu spuma de capsuni

Tort cu spuma de capsuni

Blatul: Se bate bine untul cu zaharul,vanilia si o priza de sare pana devine spuma,se adauga faina

35 voturi    15 comentarii
1h 35 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 7 albusuri,
  • 250 g zahar pudra,
  • o ceasca cafea concentrata,
  • 120 g faina,
  • 100 g unt,
  • coaja de lamaie,
  • 50 g migdale,
  • vanilie.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort butoi cu crema de vanilie