Se freaca galbenusurile cu zaharul pudra si vanilia pina cind se albesc. Se adauga pesmetul cernut prin sita deasa, apoi albusurile batute spuma. Se mai poate adauga 1/2 pahar de nuci pisate. Se pune compozitia intr-o forma unsa cu unt si presarata cu faina si se coace in cuptor, la foc potrivit timp de o ora. Cind este gata, tortul se taie in trei orizontal si se unge cu o crema de unt iar pe deasupra se acopera cu glazura.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii