Reteta postata pe: 18 aprilie 2010
Ingrediente
400 gr. biscuiţi, 500 gr. brănză vaci, 150 gr. unt, 200 gr. zahăr, 200 ml. frişcă, 300 gr. zmeură, 25 ml sirp de zmeură, 4 foi de gelatină.
Dificultate: Redusa | Timp: 25 min
Mod de preparare
Se pisează biscuţii. Se topeşte untul pe foc mic şi se adaugă biscuiţii pisaţi, apoi se întinde într-o formă rotundă de tort, cu marginile detaşabile şi se pune la frigider. Se amestecă brânza de vaci cu zahărul, siropul, se adaugă frişca bătută şi gelatina topită şi cu jumătate din cantitatea de fructe. Se aşează peste blatul de biscuiţi şi se ornează cu restul de fructe (se mai poate decora şi cu bucăţi de ciocolată sau cu alte fructe). Se ţine la frigider, până în momentul servirii, când se detaşează marginile formei de tort.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de vară" nu uita sa-i faci un
review
Pregatim o forma de tort cu pereti detasabili ( 28 cm diametru), o imbracam cu folie alimentara,
0 voturi
0 comentarii
30 min
Blat: Se separa oualele,se bat spuma albusurile se incorporeaza galbenusurile frecate cu zahar, apoi
4 voturi
0 comentarii
1h 40 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
clara marinescu (Chef de cuisine) , 18 mai 2010
buna si racoroasa am sa o incerc