Tort de vară

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr. biscuiţi
  • 500 gr. brănză vaci
  • 150 gr. unt
  • 200 gr. zahăr
  • 200 ml. frişcă
  • 300 gr. zmeură
  • 25 ml sirp de zmeură
  • 4 foi de gelatină.

Mod de preparare

Se pisează biscuţii. Se topeşte untul pe foc mic şi se adaugă biscuiţii pisaţi, apoi se întinde într-o formă rotundă de tort, cu marginile detaşabile şi se pune la frigider. Se amestecă brânza de vaci cu zahărul, siropul, se adaugă frişca bătută şi gelatina topită şi cu jumătate din cantitatea de fructe. Se aşează peste blatul de biscuiţi şi se ornează cu restul de fructe (se mai poate decora şi cu bucăţi de ciocolată sau cu alte fructe). Se ţine la frigider, până în momentul servirii, când se detaşează marginile formei de tort.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata
Saramura de crap

Saramura de crap

Saramura de crap
Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor