Tort de vara

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cutii de danone de 400 ml cutia
  • 1 si 1/2 cani de zahar
  • 1 cutie de 500 ml de hulala frisca
  • 4 plicuri de gelatina
  • 1 compot ananas
  • fructe

Mod de preparare

In zeama de la compot se dilueaza gelatina,se pune la foc mic mestecand continuu pana se ingroasa putin.Se raceste.

Se bate frisca,se amesteca iaurtul cu zaharul.

Se combina toate.se pune pe fundul unei cratiti fructe apoi se toarna compozitia.Se introduce la frigider (10-12 ore),se rastoarna pe platou

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de ciocolata cu crema caramel

Tort de ciocolata cu crema caramel

Tort de ciocolata cu crema caramel
Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...

Chiftele in aluat de bere
Prajitura cu mere si nuci caramelizate

Prajitura cu mere si nuci caramelizate

Prajitura cu mere si nuci caramelizate
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor