autor:

Stan Elena

» » Torturi

Tort de vara

Autor: Stan Elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Stan Elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 martie 2009

Ingrediente
2 cutii de danone de 400 ml cutia, 1 si 1/2 cani de zahar, 1 cutie de 500 ml de hulala frisca, 4 plicuri de gelatina, 1 compot ananas, fructe

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

In zeama de la compot se dilueaza gelatina,se pune la foc mic mestecand continuu pana se ingroasa putin.Se raceste.
Se bate frisca,se amesteca iaurtul cu zaharul.
Se combina toate.se pune pe fundul unei cratiti fructe apoi se toarna compozitia.Se introduce la frigider (10-12 ore),se rastoarna pe platou
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de vara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort diplomat de vara

Tort diplomat de vara

Am inmuiat gelatina in vreo 100 ml de lapte si am lasat sa stea pana am fiert crema (vreo juma de

31 voturi    16 comentarii
2h
Torturi
Tort vis de vara

Tort vis de vara

Blatul : Nucile se pun cateva minute la cuptor dupa care se macina. Untul tinut la temperatura

1 vot    0 comentarii
2h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei

Dryer 2000W grey

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 30 mai 2009

    Eu fac reteta asta cu iaurt de fructe,inainte de a turna compozitia pun fructe in tava,iar deasupra pun piscoturi inmuiate in zeama de compot sau suc fara acid asa ca la sfarsit cand rastorni tava are si un blat tortul si fac si un tort gelee colorat de preferinta si ornez doar marginile cu frisca.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 2 cutii de danone de 400 ml cutia
  • 1 si 1/2 cani de zahar
  • 1 cutie de 500 ml de hulala frisca
  • 4 plicuri de gelatina
  • 1 compot ananas
  • fructe

Raporteaza reteta

Retete
de Stan Elena
CORNURI IN DOUA CULORI

CORNURI IN DOUA CULORI

Se framanta toate si se imparte coca in 2 parti egale. O parte ramane alba si una se pune cacao. Fiecare

50 voturi    7 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Tort la metru

Tort la metru

Se freacă galbenuşurile spumă cu zahărul şi se adaugă treptat apa şi apoi uleiul,praful de

18 voturi    11 comentarii
30h
Torturi
Tort fulger

Tort fulger

Pe un platou aranjeaza un rand de piscoturi, pune bucatele de ananas taiate fin, apoi frisca si tot

0 voturi    1 comentariu
15 min
Torturi
cristina i.

cristina i. (Chef de cuisine)

Eu fac reteta asta cu iaurt de fructe,inainte de a turna compozitia pun fructe in tava,iar deasupra pun piscoturi inmuiate in zeama de compot sau suc fara acid asa ca la sfarsit cand rastorni tava are si un blat tortul si fac si un tort gelee colorat de preferinta si ornez doar marginile cu frisca.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort din biscuiti si fructe