Tort de vara

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cutii de danone de 400 ml cutia
  • 1 si 1/2 cani de zahar
  • 1 cutie de 500 ml de hulala frisca
  • 4 plicuri de gelatina
  • 1 compot ananas
  • fructe

Mod de preparare

In zeama de la compot se dilueaza gelatina,se pune la foc mic mestecand continuu pana se ingroasa putin.Se raceste.

Se bate frisca,se amesteca iaurtul cu zaharul.

Se combina toate.se pune pe fundul unei cratiti fructe apoi se toarna compozitia.Se introduce la frigider (10-12 ore),se rastoarna pe platou

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise