In zeama de la compot se dilueaza gelatina,se pune la foc mic mestecand continuu pana se ingroasa putin.Se raceste.
Se bate frisca,se amesteca iaurtul cu zaharul.
Se combina toate.se pune pe fundul unei cratiti fructe apoi se toarna compozitia.Se introduce la frigider (10-12 ore),se rastoarna pe platou
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii