Se amesteca toate ingredientele pentru aluat, se pune aluatul rezultat intr-o folie si se tine la frigider 30min.Se curata varza , se spala se scoate cotorul si se taie marunt.In uleiul de masline incins se caleste ceapa,usturoiulsi sunca.Adaugam varza, supa sifierbem totul pe foc mic 20min.Se condimenteaza cu sare si piper.Aluatul se pune pe planseta infainata si i se da o forma rotunda.(cu diametrul de 26cm.)Captusim cu aluatul astfel pregatit forma unsa cu unt, peste care asezam varza rosie.Branza de oaie o presaram bucatele peste varza, presaram si semintele de pin si coacem in cuptor preincalzit 35min., la 175 grade C.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii