Tort de varza rosie

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • (pentru 4 persoane)Aluat:250gr.faina
  • 1galbenus
  • 120gr. unt
  • 5linguri apa
  • putina sare
  • 1lingura condimente provensale(se gasesc in magazin);Umplutura:750gr. varza rosie
  • 2cepe taiate marunt
  • 3 catei de usturoi
  • 150gr. sunca taiata jullien
  • 2linguri ulei de masline
  • 150gr. supa din cubulet Maggi
  • 150gr. branza de oaie
  • 50gr .seminte de pin
  • unt pentru uns forma;

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele pentru aluat, se pune aluatul rezultat intr-o folie si se tine la frigider 30min.Se curata varza , se spala se scoate cotorul si se taie marunt.In uleiul de masline incins se caleste ceapa,usturoiulsi sunca.Adaugam varza, supa sifierbem totul pe foc mic 20min.Se condimenteaza cu sare si piper.Aluatul se pune pe planseta infainata si i se da o forma rotunda.(cu diametrul de 26cm.)Captusim cu aluatul astfel pregatit forma unsa cu unt, peste care asezam varza rosie.Branza de oaie o presaram bucatele peste varza, presaram si semintele de pin si coacem in cuptor preincalzit 35min., la 175 grade C.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise