autor:

Vekas

» » Torturi

Tort de varza rosie

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 iulie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 iulie 2006

Ingrediente
(pentru 4 persoane)Aluat:250gr.faina,1galbenus,120gr. unt, apa,putina sare, condimente provensale(se gasesc in magazin)Umplutura:750gr. varza rosie, 2cepe taiate marunt,3 catei de usturoi, sunca taiata jullien, 2linguri ulei de masline, 150gr. supa din cubulet Maggi, 150gr. branza de oaie,50gr .seminte de pin, unt pentru uns forma

Dificultate: Ridicata Timp: 35 min

5 voturi

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele pentru aluat, se pune aluatul rezultat intr-o folie si se tine la frigider 30min.Se curata varza , se spala se scoate cotorul si se taie marunt.In uleiul de masline incins se caleste ceapa,usturoiulsi sunca.Adaugam varza, supa sifierbem totul pe foc mic 20min.Se condimenteaza cu sare si piper.Aluatul se pune pe planseta infainata si i se da o forma rotunda.(cu diametrul de 26cm.)Captusim cu aluatul astfel pregatit forma unsa cu unt, peste care asezam varza rosie.Branza de oaie o presaram bucatele peste varza, presaram si semintele de pin si coacem in cuptor preincalzit 35min., la 175 grade C.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de varza rosie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
KINDER PINGUIN TORT

KINDER PINGUIN TORT

Modul de preparare Gălbenusurile se freacă bine cu zahărul, se adaugă treptat laptele se adaugă

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Torturi
Tort aniversar cu ciocolata si vanilie

Tort aniversar cu ciocolata si vanilie

Blat Cele 8 albusuri de ou se bat spuma, adaugam zaharul, apoi se adauga nucile macinate si amestecul

1 vot    0 comentarii
1h 40 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

35 min

5 voturi

Ingrediente

  • (pentru 4 persoane)Aluat:250gr.faina,1galbenus,120gr. unt, apa,putina sare, condimente provensale(se gasesc in magazin)Umplutura:750gr. varza rosie
  • 2cepe taiate marunt,3 catei de usturoi, sunca taiata jullien
  • 2linguri ulei de masline
  • 150gr. supa din cubulet Maggi
  • 150gr. branza de oaie,50gr .seminte de pin
  • unt pentru uns forma

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort Ladita cu capsuni Tort Ladita cu capsuni

Din aluatul fraged am taiat pentru baza tortului o foaie pe dimensiunea dorita, pe care am copt-o la 200°C pana s-a rumenit (10

0 voturi    0 comentarii
4h 30 min
Dulciuri diverse
Tort cu fructe Tort cu fructe

Mod de preparare pentru blat: Se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se pun la robot cu putina sare si se mixeaza la viteza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Tort cu crema alba ,capsuni si cirese.