tort de zahar ars

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 12oua
  • 1l lapte
  • 20linguri zahar.1zahar vanilinat.
  • 4linguri faina

Mod de preparare

intr-o cratita se ard 8 linguri de zahar.dupa care se intinde pe oala.separat se amesteca bine 8 oua cu 8 linguri de zahar si cu un litru de lapte,tot acest aluat se toarna in cratita cu zahar ars.Se face un aluat de pandispan din 4 albusuri batute spuma,4galbenusuri frecate cu zahar si patru linguri de faina.acest alunt m-ai dens se toarna peste primulo si se coace pe baie de aburi pina se deslipeste de pe oala

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise