Se amesteca bine biscuitii cu nuca,galbenusurile,stafidele,visinele,cele 7 linguri de zahar,rom si margarina,se aseaza pe un platou si i se da forma dorita.
Se bat spuma albusurile cu 12 linguri de zahar,restul de zahar se caramelizeaza si se amesteca apoi cu spuma.Se orneaza tortul cu spuma caramelizata,frisca batuta (daca folositi frisca vegetala adaugati zahar cand o bateti pentru ca altfel nu este deloc dulce)si visine.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii