autor:

Cely Snijec

» » Torturi

Tort delicios

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iunie 2009

Ingrediente
1 pachet de 4 foi cu miere, crema cu fineti, crema de portocale, Sirop: 100 g zahar,2 plicuri capucino cu ciocolata si alune,1 ceasca apa, un paharel conjac,esenta de rom

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Fierbi un sirop din ingredientele specificate, insiropezi foile foarte bine pe ambele parti. Montezi tortul. Crema de portocale se asaza la mijloc.Peste ultimul strat de crema razi ciocolata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort delicios" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort delicios cu nuci caramelizate

Tort delicios cu nuci caramelizate

Mod de preparare: Se face un blat pufos ; cele 10 albuse se bat bine pana stau pe mixer apoi se

19 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Prajituri
Tort delicios fara coacere

Tort delicios fara coacere

Bati bine frisca cu mixerul si o pui la frigider. Albusurile le bati spuma tare, freci untul( la

15 voturi    3 comentarii
1h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei

Mixer compact cu bol

- 54 %
499.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 iulie 2012

    Delicios si rapid.

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 10 iulie 2009

    Ce sa vad sau sa citesc la reteta aceasta? O crema de cacao...si o ustensila pe care o detine oricine!

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 10 iulie 2009

    Ce sa vad sau sa citesc la reteta aceasta? O crema de cacao...si o ustensila pe care o detine oricine!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 iulie 2009

      Chiar arata foarte bine...

    • Fara foto

      cely_snijec@yahoo.com , 30 iunie 2009

      Daca citesti retetele mele gasesti si crema de portocale.

    • Dayonara

      Dayonara (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

      Crema de portocale cum o faci? Sau se gaseste de cumparat de-a gata?

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 29 iunie 2009

      Sunt foi cu miere, e nevoie neaparat de insiropat. Dupa ce montez tortul, il las cateva ore la temperatura camerei, apoi il dau la rece si iese exact cum trebuie.

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 28 iunie 2009

      Ce pofta mi s-a facut!! Tare fain arata.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 27 iunie 2009

      Eu nu mai insiropez aceste foi pentru ca se moaie foarte tare si nu se taie bine.Foile se moaie de la crema suficient.Asta e doar parerea mea.Tortul tau arata super!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 24 iunie 2009

      Simplu si gustos.Bravo.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet de 4 foi cu miere
  • crema cu fineti
  • crema de portocale
  • Sirop: 100 g zahar,2 plicuri capucino cu ciocolata si alune,1 ceasca apa
  • un paharel conjac,esenta de rom

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Delicios si rapid.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort Diplomat Tort Diplomat

Gelatina se pune într-o ceaşcă împreună cu zeama de compot, să se umfle minimum 10 minute. Se separă ouăle. Gălbenuşurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort inteligent cu jeleu de fructe Tort inteligent cu jeleu de fructe

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se mixeaza cu un praf de sare. apoi cu jumatate din cantitatea de zahar pana se intareste

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Tort de Craciun