Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat spuma, adaugandu-se zahar treptat. Apoi se adauga galbenusurile amestecate cu smantana si faina si la sfarsit nuca de cocos si vanilia.Compozitia obtinuta se toarna intr-un vas rotund de jena uns cu unt si tapetat cu faina si se coace la foc potrivit pana se rumeneste bine. Dupa ce s-a racit blatul se taie in trei si pe una din foi se pune pasta de susan amestecata cu frisca, pe cea de a doua gem de prune si pe cea de a treia frisca amestecata cu ciocolata rasa.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii