Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat spuma, adaugandu-se zahar treptat. Apoi se adauga galbenusurile amestecate cu smantana si faina si la sfarsit nuca de cocos si vanilia.Compozitia obtinuta se toarna intr-un vas rotund de jena uns cu unt si tapetat cu faina si se coace la foc potrivit pana se rumeneste bine. Dupa ce s-a racit blatul se taie in trei si pe una din foi se pune pasta de susan amestecata cu frisca, pe cea de a doua gem de prune si pe cea de a treia frisca amestecata cu ciocolata rasa.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii