autor:

Varadi Silvia

» » Torturi

Tort Dilpomat

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 ianuarie 2010

Ingrediente
1 pachet de piscoturi, 500g crema mascarpone, 300g smantana, 500ml frisca lichida, 8 linguri zahar, un praf de sare, 2 plic zahar vanilat, 2 pilcuri gelatina granule, o cutie compot ananas bucati, zeama de la compotul de ananas, fructe pentru décor

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

86 voturi

Mod de preparare

Se amesteca crema mascarpone cu zaharul,smantana si vanilia in care se adauga gelatina topita in sucul de ananas(conform instructiunilor de pe pachet), iar apoi se adauga frisca batuta bine, amestecandu usor de sus in jos si fructele de ananas, dupa gust.(se pot folosii oricefel de fructe va place)Intr-o forma rotunda de tort se aseaza o folie de plastic,piscoturile se pun de jur imprejurul formei,apoi se toarna crema ,se da la rece pentru 2 ore.Se scoate tortul pe un platou si se orneaza cu fructe si frisca,in functie de imaginatia fiecaruia
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Dilpomat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu turta dulce si mascarpone

Tort cu turta dulce si mascarpone

Se amesteca branza mascarpone cu iaurtul , zaharul si zeama de lamaie intr-un castron pana devine

7 voturi    1 comentariu
50 min
Torturi
Tort de ciocolata cu blat de caise

Tort de ciocolata cu blat de caise

Puneti intr-un castron gemul, 3-4 galbenusuri, praful de copt stins cu putina zeama de lamaie sau

29 voturi    10 comentarii
1h 40 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Daniela Danutza , 15 decembrie 2013

    bunnnnnnnnnnnnnnnn

  • Fara foto

    ella65 (Chef de cuisine) , 22 februarie 2013

    O prajitura fina si delicioasa!

  • miki

    miki (Chef de cuisine) , 30 decembrie 2010

    foarte gustos si bun...yamyy

    • anamarialarisa

      anamarialarisa (Chef de cuisine) , 19 iunie 2010

      Preferatul meu..

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 06 mai 2010

      Foarte fin si elegant!*****

    • Fara foto

      necunoscut , 30 aprilie 2010

      imi place

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 29 martie 2010

      Este preferatul meu !

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 08 februarie 2010

      Tortul diplomat e un tort racoritor.Si mie imi place tare mult.Felicitari!

    • NADIA MARIA

      NADIA MARIA (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2010

      Super . Mie imi place la nebunie Diplomatul. E multa crema dar nu e gretoasa si cu fructe adaugate e nemaipomenit. Felicitari!

    • Georgiana Cosac

      Georgiana Cosac (Chef de cuisine) , 15 ianuarie 2010

      Arata super si cred ca e delicios!

    • diana

      diana (Chef de cuisine) , 05 ianuarie 2010

      Silvia foarte buna reteta si tortul e ornat foarte frumos!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

86 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet de piscoturi
  • 500g crema mascarpone
  • 300g smantana
  • 500ml frisca lichida
  • 8 linguri zahar
  • un praf de sare
  • 2 plic zahar vanilat
  • 2 pilcuri gelatina granule
  • o cutie compot ananas bucati
  • zeama de la compotul de ananas
  • fructe pentru décor

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

ella65 (Chef de cuisine)

O prajitura fina si delicioasa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort Diplomat Tort Diplomat

Gelatina se pune într-o ceaşcă împreună cu zeama de compot, să se umfle minimum 10 minute. Se separă ouăle. Gălbenuşurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort inteligent cu jeleu de fructe Tort inteligent cu jeleu de fructe

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se mixeaza cu un praf de sare. apoi cu jumatate din cantitatea de zahar pana se intareste

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Tort Tiramisu cu afine