Se freaca zaharul cu galbenusurile pina ce se albesc. Se adauga untul frecat spuma, o lingura esenta tare de cafea si 50 gr. cacao. Se amesteca bine. Se unge farfuria sau suportul cu putina crema, se aseaza biscuitii unul linga altul, se stropesc cu rom. Se pune un strat de crema, apoi un rind de biscuiti. Se stropesc cu rom, se pune iar un stat de crema si se continua tot asa pina ce se termina biscuitii. Se imbraca cu crema peste care se prasara biscuiti sfarimati marunt sau nuci taiate.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii