Tort din gris

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o ceasca de gris
  • o ceasca de lapte
  • o ceasca de zahar
  • 150 g nuca macinata
  • un praf de copt
  • o lingura cacao
  • esenta de rom
  • 100 g zahar
  • ¼ l frisca

Mod de preparare

Seara se amesteca gris cu lapte si cu zahar si se lasa asa. Dimineata se pune o lingura de cacao, nuca macinata, praf de copt si se toarna in tava de tort (cratita) si se baga la cuptor. 150 g apa, 100g zahar si esenta de rom se amesteca si se face siropul cu care se stropeste aluatul dupa ce s-a racit. Se orneaza cu frisca.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise