Mod de preparareBlatul MOD DE PREPARARE -Se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se bat cu 3 lg de zahar iar galbenusurile, cu 2 lg zahar se amesteca cele doua compozitii se adauga faina si esenta se amesteca usor si se coace la foc mic.Se taie in doua capace. Crema MOD DE PREPARARE Se bate frisca, gelatina se inmoaie in 150 ml apa calduta ,ouale si zaharul se amesteca pe foc 15 min. iar dupa ce s-a racit putin se adauga gelatina si se amesteca pana se dizolva ,ananasul se taie cubulete mici.Se amesteca cu frisca si se formeaza o crema. Siropul MOD DE PREPARARE Se fierbe apa cu zaharul se raceste apoi se rade lamaia ASAMBLARE .Crema se toarna intre cele doua capace insiropate in forma care s-a copt blatul.Se da la rece 3 ore .Se rastoarna pe platou se imbraca in frisca si se orneaza dupa indemanarea fiecaruia
Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii