Albusurile se bat spuma cu 75g.zahar. Dupa aceea se pun la foc galbenusurile amestecate cu zaharul,si gelatina dizolvata in zeama de la compot, dupa ce s-au racit galbenusurile (galbenusurile nu se tin mult pe foc, doar pana se dizolva toate ingrendientele) se pune peste albusurile batute spuma, se adauga si frisca batuta, se incorporeaza toate, se pun intr-o forma de care dorim noi si se tine vreo 6h la frigider, dupa aceea se orneaza cu frisca si fructe.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii