Tort diplomat

Timp pregatire
420 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 150g. zahar
  • 3 pliculete de gelatina
  • 500 g frisca lichida si 1 cutie de ananas si frisca pt. ornat
  • fructe

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma cu 75g.zahar. Dupa aceea se pun la foc galbenusurile amestecate cu zaharul,si gelatina dizolvata in zeama de la compot, dupa ce s-au racit galbenusurile (galbenusurile nu se tin mult pe foc, doar pana se dizolva toate ingrendientele) se pune peste albusurile batute spuma, se adauga si frisca batuta, se incorporeaza toate, se pun intr-o forma de care dorim noi si se tine vreo 6h la frigider, dupa aceea se orneaza cu frisca si fructe.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise