Se bate frisca cu mixerul. Se taie fructele cubulete. Siropul de la ananas se pune intr-un ibric si se incalzeste putin apoi se adaoga cate un plic de gelatina. Apoi se adauga peste frisca dupa ce se mai raceste putin. Apoi se adauga fructele, iar compozitia se pune intr-o punga asezata intro cratita. Dupa aceea se adauga la frigider pana se intareste. Dupa 1 h jumatate se scot de la frigider si se rastoarna usor pe un platou. Se orneaza dupa preferinta (ciocolata, fructe etc).
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii