Se bate frisca si se da la rece.Laptele se pune la fiert cu zaharul,coaja de la o portocala.Cand este fierbinte se adauga ouale batute bine si se ia de pe foc,se mai adauga gelatina inmuiata in sucul compotului de ananas si se lasa la racit.
Intr-o cratita se pun folii de ceolofan,iar pe fundul ei si lateral se pun fructele taiate feliute.Cand laptele este aproape caldut se amesteca cu frisca,ananasul stors bine,stafidele.Se aseaza un rand de compozitie peste fructele asezate ,apoi un rand de piscoturi inmuiate(pe o parte si cealalta,1s) in apa cu zahar,apoi iar un alt rand de compozitie si ultimul rand piscoturi.Se strange ceolofanul bine si se da la rece 12 ore.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii