Se bate frisca si se da la rece.Laptele se pune la fiert cu zaharul,coaja de la o portocala.Cand este fierbinte se adauga ouale batute bine si se ia de pe foc,se mai adauga gelatina inmuiata in sucul compotului de ananas si se lasa la racit.
Intr-o cratita se pun folii de ceolofan,iar pe fundul ei si lateral se pun fructele taiate feliute.Cand laptele este aproape caldut se amesteca cu frisca,ananasul stors bine,stafidele.Se aseaza un rand de compozitie peste fructele asezate ,apoi un rand de piscoturi inmuiate(pe o parte si cealalta,1s) in apa cu zahar,apoi iar un alt rand de compozitie si ultimul rand piscoturi.Se strange ceolofanul bine si se da la rece 12 ore.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii