Se fierbe laptele cu 200 gr zahar, apoi se raceste. Gelatina se pune in apa rece la foc mic, mestecand mereu pana se dizolva, apoi se da la rece. Intre timp separi ouale. Albusurile se bat spuma adaugand 200 gr zahar. Smantana cu 100 gr de zahar se zbate pana se face frisca. In laptele racit se adauga galbenusurile si se toarna in frisca mestecand mereu (ca la maioneza), apoi amesteci albusurile, smantana, gelatina si esenta. Torni in forma dorita si adaugi fructele. Pentru ornat poti folosi tot fructe sau bomboane de ornament.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii