Frisca se bate cu mixerul si se da la rece,intre timp se taie fructele cubulete si gelatina(cele 5 plicuri) conform instructiunilor de pe plic adaugind sucul de la compotul de ananas.Se amesteca imediat gelatina cu fructele(ametecati doar o cutie de ananas) cealalta o opriti pentru a orna tortul sau puteti orna cu poetocale taiate rotund.Se amesteca frisca impreuna cu fructele si se va turna compozitia intr-o forma rotunda de tort sau de chec sau in castronele rotunde.Indiferent de forma mai intii puneti folie de aluminiu puneti fructele cu care doriti sa fie ornat tortul si apoi turnati compozitia.Se da la frigider pina a doua zi.Inainte sa il servim dupa ce rasturnam tortul pregatim si plicul de gelatina rosie si il punem peste tort pentru a tine fructele de deasupra.Aceasta reteta este buna si pentru bolnavii de diabet.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii