Asaaa sa incepem...........
Batem spuma albusurile cu zaharul,intr-un alt bol amestecam galbenusurile cu laptele,acestea din urma le punem peste albusurile cu zaharul si se amesteca usor cu o paleta. Toata aceasta compozitie se pune la baie de aburi,se amesteca usor pana devine de cosinstenta smantanei,se ia dupa aburi si se lasa se raceasca.Intre timp taiem cubulete fructele,batem 1l de frisca si topim gelatina cu 100ml de apa se pune la baie de aburi si mestecam continu pana se topeste. Cand este gata gelatina se pune in conpozitia de mai sus,daca este rece amestecam cu litrul de frisca batut in prealabil. Se monteaza in diferite forme,se pune pe fundul formei ceolofan fin si se pune un rand de fructe un rand de compozitie,deasupra formei se pun piscoturi sa biscuiti dupa preferinta. Se da la rece doua ore, se scoate se rastoarna pe o tava si se orneaza dupa gustul fiecaruia.Pofta buna.....

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii