Galbenusurile se freaca cu zaharul, se pune laptele se omogenizeaza bine si se pun la foc mic(mestecandu-se tot timpul pana clocoteste). Se amesteca gelatina topita cu putina apa calduta si se toarna peste crema. In timp ce se raceste,se bate frisca lichida cu intaritorul de frisca. Cand s-a racit se amesteca cu zaharul vanilat. Se pune jumatate din compozitie intr-un caston punandu-se cacao si tapetandu-se fiecare vas cu fructe. Se pune crema alba(prima)si apoi crema maro. Se inmoaie fiecare piscot in zeama de compot si se pune deasupra cremei maro.Se acopera vasele si se baga la frigider pana a doua zi.
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii