autor:

ruxandra

» » Torturi

Tort diplomat

Autor: ruxandra (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 februarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ruxandra (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 februarie 2012

Ingrediente
fructe (3 portocale, 2-3 kiwi, compot de ananas), 3 pliculete gelatina,, 1kg frisca lichida,, 6 oua,, 10 linguri zahar,, 250ml lapte,, 1 pachet piscoturi,, cacao,, esenta de vanilie,, 1 plic intaritor frisca,, 1 pliculet zahar vanilat.

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Galbenusurile se freaca cu zaharul, se pune laptele se omogenizeaza bine si se pun la foc mic(mestecandu-se tot timpul pana clocoteste). Se amesteca gelatina topita cu putina apa calduta si se toarna peste crema. In timp ce se raceste,se bate frisca lichida cu intaritorul de frisca. Cand s-a racit se amesteca cu zaharul vanilat. Se pune jumatate din compozitie intr-un caston punandu-se cacao si tapetandu-se fiecare vas cu fructe. Se pune crema alba(prima)si apoi crema maro. Se inmoaie fiecare piscot in zeama de compot si se pune deasupra cremei maro.Se acopera vasele si se baga la frigider pana a doua zi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort diplomat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort diplomat

Tort diplomat

Pentru blat am separat ouăle și am bătut albușurile spumă tare împreună cu zahărul pe

3 voturi    0 comentarii
3h
Torturi
Tort diplomat Mos Craciun

Tort diplomat Mos Craciun

Punem ouale si zaharul intr-un vas la foc mic si le lasam sa fiarba pana devin ca o smantana.Aromam

4 voturi    1 comentariu
45 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 22 %
999.99 lei
779.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • fructe (3 portocale
  • 2-3 kiwi
  • compot de ananas)
  • 3 pliculete gelatina,
  • 1kg frisca lichida,
  • 6 oua,
  • 10 linguri zahar,
  • 250ml lapte,
  • 1 pachet piscoturi,
  • cacao,
  • esenta de vanilie,
  • 1 plic intaritor frisca,
  • 1 pliculet zahar vanilat.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort spirala de ciocolata si cafea Tort spirala de ciocolata si cafea

Se prepară aluatul pentru blat : se bat albuşurile spumă cu un praf de sare, apoi se adaugă zahărul şi se bat în continuare.

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Tort cu jeleu de visine si oua de ciocolata Tort cu jeleu de visine si oua de ciocolata

Am facut acest tort in doua zile. In prima zi am facut blatul, siropul si jeleu, a doua zi am facut crema si l-am asamblat si ornat.

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Retete de Pasti
Mille-feuille cu mere caramelizate