autor:

ruxandra

» » Torturi

Tort diplomat

Autor: ruxandra (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 februarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ruxandra (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 februarie 2012

Ingrediente
fructe (3 portocale, 2-3 kiwi, compot de ananas), 3 pliculete gelatina,, 1kg frisca lichida,, 6 oua,, 10 linguri zahar,, 250ml lapte,, 1 pachet piscoturi,, cacao,, esenta de vanilie,, 1 plic intaritor frisca,, 1 pliculet zahar vanilat.

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Galbenusurile se freaca cu zaharul, se pune laptele se omogenizeaza bine si se pun la foc mic(mestecandu-se tot timpul pana clocoteste). Se amesteca gelatina topita cu putina apa calduta si se toarna peste crema. In timp ce se raceste,se bate frisca lichida cu intaritorul de frisca. Cand s-a racit se amesteca cu zaharul vanilat. Se pune jumatate din compozitie intr-un caston punandu-se cacao si tapetandu-se fiecare vas cu fructe. Se pune crema alba(prima)si apoi crema maro. Se inmoaie fiecare piscot in zeama de compot si se pune deasupra cremei maro.Se acopera vasele si se baga la frigider pana a doua zi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort diplomat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort diplomat cu portocale

Tort diplomat cu portocale

Razi coaja portocalelor, le cureti de pielita si le tai rondele cam de 3-4 mm grosime. Intr-un castron

10 voturi    5 comentarii
2h
Torturi
Tort diplomat

Tort diplomat

Galbenusurile se freaca cu zaharul,zaharul vanilat, adaugam laptele treptat si punem la fiert pe

18 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • fructe (3 portocale
  • 2-3 kiwi
  • compot de ananas)
  • 3 pliculete gelatina,
  • 1kg frisca lichida,
  • 6 oua,
  • 10 linguri zahar,
  • 250ml lapte,
  • 1 pachet piscoturi,
  • cacao,
  • esenta de vanilie,
  • 1 plic intaritor frisca,
  • 1 pliculet zahar vanilat.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort cu portocale