autor:

ruxandra

» » Torturi

Tort diplomat

Autor: ruxandra (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 februarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ruxandra (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 februarie 2012

Ingrediente
fructe (3 portocale, 2-3 kiwi, compot de ananas), 3 pliculete gelatina,, 1kg frisca lichida,, 6 oua,, 10 linguri zahar,, 250ml lapte,, 1 pachet piscoturi,, cacao,, esenta de vanilie,, 1 plic intaritor frisca,, 1 pliculet zahar vanilat.

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Galbenusurile se freaca cu zaharul, se pune laptele se omogenizeaza bine si se pun la foc mic(mestecandu-se tot timpul pana clocoteste). Se amesteca gelatina topita cu putina apa calduta si se toarna peste crema. In timp ce se raceste,se bate frisca lichida cu intaritorul de frisca. Cand s-a racit se amesteca cu zaharul vanilat. Se pune jumatate din compozitie intr-un caston punandu-se cacao si tapetandu-se fiecare vas cu fructe. Se pune crema alba(prima)si apoi crema maro. Se inmoaie fiecare piscot in zeama de compot si se pune deasupra cremei maro.Se acopera vasele si se baga la frigider pana a doua zi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort diplomat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort Diplomat

Tort Diplomat

1)Se pun cele 3 plicuri de gelatina in 200ml apa rece la \"inmuiat\" 2)Se prepara crema de galbenus

15 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Torturi
Tort diplomat

Tort diplomat

Punem gelatina la înmuiat în 150 ml apă călduță. Pregătirea cremei: Amestecăm

18 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Torturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • fructe (3 portocale
  • 2-3 kiwi
  • compot de ananas)
  • 3 pliculete gelatina,
  • 1kg frisca lichida,
  • 6 oua,
  • 10 linguri zahar,
  • 250ml lapte,
  • 1 pachet piscoturi,
  • cacao,
  • esenta de vanilie,
  • 1 plic intaritor frisca,
  • 1 pliculet zahar vanilat.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si menta Tort cu ciocolata si menta

Se piseaza biscuitii in blender, se adauga untul, se amesteca, apoi se rastoarna in forma de tort de 22 cm diametru, iar dupa ce s-a

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Deliciu cu mascarpone, pere si caramel Deliciu cu mascarpone, pere si caramel

Perele le curatam de coaja si le taiem in jumatati, apoi fiecare jumatate in felii subtiri. Le punem intr-o tigaie cu scortisoara, cuisoarele,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Tort de ciocolata cu cognac