autor:

ruxandra

» » Torturi

Tort diplomat

Autor: ruxandra (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 februarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ruxandra (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 februarie 2012

Ingrediente
fructe (3 portocale, 2-3 kiwi, compot de ananas), 3 pliculete gelatina,, 1kg frisca lichida,, 6 oua,, 10 linguri zahar,, 250ml lapte,, 1 pachet piscoturi,, cacao,, esenta de vanilie,, 1 plic intaritor frisca,, 1 pliculet zahar vanilat.

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Galbenusurile se freaca cu zaharul, se pune laptele se omogenizeaza bine si se pun la foc mic(mestecandu-se tot timpul pana clocoteste). Se amesteca gelatina topita cu putina apa calduta si se toarna peste crema. In timp ce se raceste,se bate frisca lichida cu intaritorul de frisca. Cand s-a racit se amesteca cu zaharul vanilat. Se pune jumatate din compozitie intr-un caston punandu-se cacao si tapetandu-se fiecare vas cu fructe. Se pune crema alba(prima)si apoi crema maro. Se inmoaie fiecare piscot in zeama de compot si se pune deasupra cremei maro.Se acopera vasele si se baga la frigider pana a doua zi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort diplomat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort diplomat

Tort diplomat

- Se pune gelatina la inmuiat cu zeama de compot, coktail si zeama de lamaie si se lasa sa se intareasca; -

7 voturi    8 comentarii
1h
Prajituri
Tort Diplomat special de sarbatori

Tort Diplomat special de sarbatori

 Se mixează gălbenuşurile, zahărul, făina până la omogenizare. Se adaugă laptele şi se

8 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • fructe (3 portocale
  • 2-3 kiwi
  • compot de ananas)
  • 3 pliculete gelatina,
  • 1kg frisca lichida,
  • 6 oua,
  • 10 linguri zahar,
  • 250ml lapte,
  • 1 pachet piscoturi,
  • cacao,
  • esenta de vanilie,
  • 1 plic intaritor frisca,
  • 1 pliculet zahar vanilat.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Halloween pumpkin and chocolate cake Halloween pumpkin and chocolate cake

Pornim cuptorul la 250 grade C. Tapetam doua forme pentru dovleac cu unt si faina. Pregatim o tava cu hartii mici pentru muffins. Muffins: Cernem

0 voturi    0 comentarii
5h 30 min
Dulciuri diverse
Tort de toamna pentru siluete fine Tort de toamna pentru siluete fine

Pentru blat Semintele si nucile se vor frula pana a obtine o faina. Se amesteca toate ingredientele pana ad avea o consistenta omogena Se

0 voturi    0 comentarii
55 min
Dulciuri diverse
Tort ciocolata