autor:

Fara foto

» » Torturi

Tort diplomat

Autor: Daniela Tudura (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 martie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daniela Tudura (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 martie 2008

Ingrediente
11 oua, 300 g zahar, 2 linguri faina, 15 g gelatina, 500 g lapte, 1kg frisca, coaja de la o portocala, 500 g frisca.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

22 voturi

Mod de preparare

Se fac 2 blaturi din 3 oua fiecare. Crema din: 5 galbenuse, 300g zahar, 2 linguri faina,15 g gelatina alimentara, 500g lapte, 1kg frisca, coaja rasa de la o portocala. Galbenusele se amesteca cu zaharul, se adauga faina, gelatina si laptele, se pun la fiert pana se face un sos, se pune la rece. Se amesteca cu 500g frisca si coaja de portocala. Se orneaza cu frisca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort diplomat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort diplomat

Tort diplomat

Mod de preparare: 1)cele 4 plicuri de gelatina le pui in 150 ml apa rece...si mai amesteci din

9 voturi    8 comentarii
1h
Torturi
Tort  Diplomat

Tort Diplomat

Pt.cantitatile scrise,folosesc o forma rotunda,cu diametrul de 25 cm. Blatul se face asa:albusurile

91 voturi    23 comentarii
5h
Torturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    L (Chef de cuisine) , 07 august 2008

    Cred ca daca se orneaza cu fructe (inainte de a fi pus la rece) in loc de frisca acest tort ar fi mult mai bun si ar avea un design mai interesant .

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

22 voturi

Ingrediente

  • 11 oua
  • 300 g zahar
  • 2 linguri faina
  • 15 g gelatina
  • 500 g lapte
  • 1kg frisca
  • coaja de la o portocala
  • 500 g frisca.

Raporteaza reteta

Fara foto

L (Chef de cuisine)

Cred ca daca se orneaza cu fructe (inainte de a fi pus la rece) in loc de frisca acest tort ar fi mult mai bun si ar avea un design mai interesant .

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si menta Tort cu ciocolata si menta

Se piseaza biscuitii in blender, se adauga untul, se amesteca, apoi se rastoarna in forma de tort de 22 cm diametru, iar dupa ce s-a

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Deliciu cu mascarpone, pere si caramel Deliciu cu mascarpone, pere si caramel

Perele le curatam de coaja si le taiem in jumatati, apoi fiecare jumatate in felii subtiri. Le punem intr-o tigaie cu scortisoara, cuisoarele,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Tort cu crema de ananas si nuca de cocos
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania