autor:

Fara foto

» » Torturi

Tort diplomat

Autor: Daniela Tudura (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 martie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daniela Tudura (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 martie 2008

Ingrediente
11 oua, 300 g zahar, 2 linguri faina, 15 g gelatina, 500 g lapte, 1kg frisca, coaja de la o portocala, 500 g frisca.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

22 voturi

Mod de preparare

Se fac 2 blaturi din 3 oua fiecare. Crema din: 5 galbenuse, 300g zahar, 2 linguri faina,15 g gelatina alimentara, 500g lapte, 1kg frisca, coaja rasa de la o portocala. Galbenusele se amesteca cu zaharul, se adauga faina, gelatina si laptele, se pun la fiert pana se face un sos, se pune la rece. Se amesteca cu 500g frisca si coaja de portocala. Se orneaza cu frisca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort diplomat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort diplomat

Tort diplomat

Foile de gelatina se lasa la inmuiat in laptele rece 10-15 minute. Dupa ce s-a inmuiat, se stoarce

4 voturi    3 comentarii
40 min
Torturi
Tort diplomat cu mure si afine

Tort diplomat cu mure si afine

Se pune gelatina la inmuiat in suc de la compot.Separam ouale,galbenusurile le amestecam cu zaharul,budinca,laptele

9 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    L (Chef de cuisine) , 07 august 2008

    Cred ca daca se orneaza cu fructe (inainte de a fi pus la rece) in loc de frisca acest tort ar fi mult mai bun si ar avea un design mai interesant .

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

22 voturi

Ingrediente

  • 11 oua
  • 300 g zahar
  • 2 linguri faina
  • 15 g gelatina
  • 500 g lapte
  • 1kg frisca
  • coaja de la o portocala
  • 500 g frisca.

Raporteaza reteta

Fara foto

L (Chef de cuisine)

Cred ca daca se orneaza cu fructe (inainte de a fi pus la rece) in loc de frisca acest tort ar fi mult mai bun si ar avea un design mai interesant .

Adauga reteta
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si caise Tort cu ciocolata si caise

Se topeste ciocolata si se incorporeaza cate putin, untul. Se lasa sa se raceasca. Se mixeaza albusurile cu un praf de sare, apoi cu

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Tort cu jeleu de zmeura si crema mascarpone Tort cu jeleu de zmeura si crema mascarpone

Blatul: Untul la temperatura camerei se mixeaza impreuna cu zaharul pudra. Se adauga pe rand, cate un ou, mixand bine dupa fiecare.

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Cheesecake cu Fructe de Padure si Crema de Zmeura