autor:

Fara foto

» » Torturi

Tort diplomat

Autor: Daniela Tudura (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 martie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daniela Tudura (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 martie 2008

Ingrediente
11 oua, 300 g zahar, 2 linguri faina, 15 g gelatina, 500 g lapte, 1kg frisca, coaja de la o portocala, 500 g frisca.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

22 voturi

Mod de preparare

Se fac 2 blaturi din 3 oua fiecare. Crema din: 5 galbenuse, 300g zahar, 2 linguri faina,15 g gelatina alimentara, 500g lapte, 1kg frisca, coaja rasa de la o portocala. Galbenusele se amesteca cu zaharul, se adauga faina, gelatina si laptele, se pun la fiert pana se face un sos, se pune la rece. Se amesteca cu 500g frisca si coaja de portocala. Se orneaza cu frisca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort diplomat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort diplomat cu fructe

Tort diplomat cu fructe

Blat - incalzim apa putin. Intr-un bol adaugam galbenusurile, apa si mixam cca 2 min dupa care adaugam

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Torturi
Tort diplomat

Tort diplomat

Pregatim o forma rotunda sau patrata, asezam folie alimentara in interior, astfel ca atunci cand

24 voturi    0 comentarii
1h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    L (Chef de cuisine) , 07 august 2008

    Cred ca daca se orneaza cu fructe (inainte de a fi pus la rece) in loc de frisca acest tort ar fi mult mai bun si ar avea un design mai interesant .

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

22 voturi

Ingrediente

  • 11 oua
  • 300 g zahar
  • 2 linguri faina
  • 15 g gelatina
  • 500 g lapte
  • 1kg frisca
  • coaja de la o portocala
  • 500 g frisca.

Raporteaza reteta

Fara foto

L (Chef de cuisine)

Cred ca daca se orneaza cu fructe (inainte de a fi pus la rece) in loc de frisca acest tort ar fi mult mai bun si ar avea un design mai interesant .

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort Ladita cu capsuni Tort Ladita cu capsuni

Din aluatul fraged am taiat pentru baza tortului o foaie pe dimensiunea dorita, pe care am copt-o la 200°C pana s-a rumenit (10

0 voturi    0 comentarii
4h 30 min
Dulciuri diverse
Tort cu fructe Tort cu fructe

Mod de preparare pentru blat: Se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se pun la robot cu putina sare si se mixeaza la viteza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Tort Diplomat