autor:

Fara foto

» » Torturi

Tort diplomat

Autor: Daniela Tudura (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 martie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daniela Tudura (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 martie 2008

Ingrediente
11 oua, 300 g zahar, 2 linguri faina, 15 g gelatina, 500 g lapte, 1kg frisca, coaja de la o portocala, 500 g frisca.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

22 voturi

Mod de preparare

Se fac 2 blaturi din 3 oua fiecare. Crema din: 5 galbenuse, 300g zahar, 2 linguri faina,15 g gelatina alimentara, 500g lapte, 1kg frisca, coaja rasa de la o portocala. Galbenusele se amesteca cu zaharul, se adauga faina, gelatina si laptele, se pun la fiert pana se face un sos, se pune la rece. Se amesteca cu 500g frisca si coaja de portocala. Se orneaza cu frisca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort diplomat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort diplomat

Tort diplomat

Pentru blat am separat ouăle și am bătut albușurile spumă tare împreună cu zahărul pe

3 voturi    0 comentarii
3h
Torturi
Tort diplomat

Tort diplomat

Se pune gelatina la inmuiat asa cum indica pe ambalaj. Se mixeaza galbenusurile cu zahar,pana

4 voturi    3 comentarii
24h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    L (Chef de cuisine) , 07 august 2008

    Cred ca daca se orneaza cu fructe (inainte de a fi pus la rece) in loc de frisca acest tort ar fi mult mai bun si ar avea un design mai interesant .

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

22 voturi

Ingrediente

  • 11 oua
  • 300 g zahar
  • 2 linguri faina
  • 15 g gelatina
  • 500 g lapte
  • 1kg frisca
  • coaja de la o portocala
  • 500 g frisca.

Raporteaza reteta

Fara foto

L (Chef de cuisine)

Cred ca daca se orneaza cu fructe (inainte de a fi pus la rece) in loc de frisca acest tort ar fi mult mai bun si ar avea un design mai interesant .

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort cu crema de vanilie, capsuni si visine