Se pun ouale in vasul de la robot impreuna cu zaharul, zaharul vanilat si incepem sa mixam, adaugand pe rand laptele dulce si smantana. Apoi, le punem pe foc mic amestecand continuu pana incepe sa se ingroase putin compozitia, apoi dam oala la rece. Adaugam gelatina inmuiata in putina apa cel putin 30 de minute si amestecam bine pana se topeste bine gelatina si se incorporeaza perfect.
Intr-o forma tip inimioara se aseaza folie de aluminu si se aseaza in forma pe margini si pe fund felii de ananas si felii de kiwi. Turnam apoi compozitia in forma, peste compozitie adaugam doua banane taiate felii si dam 5 minute forma la frigider. Dupa acest timp, o scoatem si asezam peste compozitie felii de kiwi, dam forma la frigider pentru cel putin 12 ore.
Punem in vasul de la robot smantana cu zaharul si zaharul vanilat si mixam foarte bine pana se face frisca.
Scoatem forma din frigider si desprindem usor blatul de pe tava si ornam apoi cu frisca. Se decoreaza cu felii de kiwi taiate in forma de inimioara.Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii