Tort Diplomat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500gr. lapte
  • 6oua
  • 7linguri zahar
  • 3vanilii
  • 1kg frisca
  • piscoturi sau un blat din 3 oua taiat in lung
  • 4gelatine
  • un compot de ananas si fructe- portocale
  • kiwi
  • ananas etc.

Mod de preparare

• se bat ouale cu zaharul+vanilia se adauga laptele si se bat pe abur pina se ingroase ca o ciulama, nu prea tare

• intre timp se pune gelatina la inmuiat in sucul de la compot si daca trebuie se mai pune si apa si mesteca din cind in cind

• cind este aproape rece crema se adauga gelatina inmuiata cel putin 1/2ora,daca se ingroase gelatina se pune itr-un vas cu apa calda si se inmoaie

• cind este rece crema se adauga 1/2din frisca batuta si se amesteca

• se pune in forma in care vrea sa faca tortul celofan sau punga o imbraca bine sa stea crema ptr.ca este mai moale

• prima data pune porto.taiata cu coaje rotunda, pe margine asa frumos

• un strat de crema,fructe,piscot cu interval intre ele

• iar crema,fructe piscot, crema

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise