Ouale, zaharul si laptele se amesteca pana devin ca o smantana si se dau la rece. Zeama de la compotul de ananas si jumatate de la celalat se pun intro cratita si gelatina se dizolva in compotul ramas. Se incalzeste compotul, iar gelatina se toarna in compotul fierbinte apoi se da la rece.
Frisca se bate, se adauga intaritorul, apoi se amesteca cu gelatina si stafidele si cu crema de oua. Intr-o forma rotunda se pune celofan sau folie de plastic si se toarna o treime din crema, apoi fructele din compot taiate marunt, apoi iar crema si iar fructele si crema iar in final piscourile.
Se inveleste cu celofanul si se da la rece pana a doua zi sau macar 5h. A doua zi se rastoarna pe un platou si e gata de servire. Eu recomand inca un rand de piscoturi sau blat facut din 5 oua pus la mijlocul tortului fiindca e cam multa crema, se vede si in poza.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii