autor:

Fara foto

» » Torturi

Tort diplomat cu ananas

Autor: florinot (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: florinot (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 martie 2009

Ingrediente
10 oua, 10 linguri de zahar, 1 L de lapte, 4 pachetele de gelatina, 1 kg de frisca, 1 compot de ananas

Dificultate: Medie Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Ouale se bat cu zaharul,se adauga in laptele fiert caldut si se pun pe baie de abur si se fierb pana se intareste putin.Gelatina inmuiata cu sucul de compot se adauga in compozitia fierbinte.Frisca se amesteca cu compozitia, cand aceasta s-a racit,si se toarna peste fructele care au fost aranjate intr-o tava rotunda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort diplomat cu ananas" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort diplomat cu ananas

Tort diplomat cu ananas

In primul rand pregatim o crema de vanilie, punem laptele pe foc, mixam galbenusurile cu zaharul

35 voturi    16 comentarii
1h
Torturi
Black Forest Cake - Tort Padurea Neagra

Black Forest Cake - Tort Padurea Neagra

Dupa multe cautari si plimbari pe cararile internetului,am gasit in sfarsit o reteta pe placul meu.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

    Gustos si racoritor!Al meu e ornat cu frisca...

Dificultate

Medie

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 10 oua
  • 10 linguri de zahar
  • 1 L de lapte
  • 4 pachetele de gelatina
  • 1 kg de frisca
  • 1 compot de ananas

Raporteaza reteta

mirey

mirey (Chef de cuisine)

Gustos si racoritor!Al meu e ornat cu frisca...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Prajitura fina cu sfecla si crema de branza