autor:

raluk

» » Torturi

TORT DIPLOMAT CU FOI DE DOBOS

Autor: raluk (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: raluk (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Ingrediente
Pt foi:600g faina,300g margarina,360g zahar,1 lingurita bicarbonat de amoniu,2 oua,2 linguri cacao. Pt creme:o budinca de capsuni,o budinca de vanilie,o budinca cacao+laptele si zaharul necesar pt ele (budincile se prepara separat)1 1/2 de unt, exotice, frisca.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Foile:se amesteca toate ingrendientele si se fac 4 foi care se coc pe dosul tavii. Cremele:se fierb budincile si se lasa la racit.Dupa racire se amesteca fiecare budinca cu jumatate de pachet de unt. Budinca de capsuni se pune pe prima foaie, budinca de vanilie se pune pe a doua foaie,budinca de cacao pe a treia foaie iar pe a patra foaie se pun fructele exotice si se imbraca totul in frisca.
Daca ti-a placut reteta noastra "TORT DIPLOMAT CU FOI DE DOBOS" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort Rafaela

Tort Rafaela

Se face blatul ca de pandispan: se separa albusul de galbenus, albusul se bate cu mixerul pana se

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Torturi
Tort festiv de ciocolatã si alune de pãdure

Tort festiv de ciocolatã si alune de pãdure

La multi ani si bine v-am regãsit! Acest tort a fost pe masa noastrã de Revelion, de aceea si

9 voturi    6 comentarii
50 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

    Interesant si racoritor!

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • Pt foi:600g faina,300g margarina,360g zahar,1 lingurita bicarbonat de amoniu,2 oua,2 linguri cacao. Pt creme:o budinca de capsuni,o budinca de vanilie,o budinca cacao+laptele si zaharul necesar pt ele (budincile se prepara separat)1 1/2 de unt, exotice
  • frisca.

Raporteaza reteta

mirey

mirey (Chef de cuisine)

Interesant si racoritor!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort Diplomat Tort Diplomat

Gelatina se pune într-o ceaşcă împreună cu zeama de compot, să se umfle minimum 10 minute. Se separă ouăle. Gălbenuşurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort inteligent cu jeleu de fructe Tort inteligent cu jeleu de fructe

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se mixeaza cu un praf de sare. apoi cu jumatate din cantitatea de zahar pana se intareste

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Tort cu capsuni