autor:

raluk

» » Torturi

TORT DIPLOMAT CU FOI DE DOBOS

Autor: raluk (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: raluk (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Ingrediente
Pt foi:600g faina,300g margarina,360g zahar,1 lingurita bicarbonat de amoniu,2 oua,2 linguri cacao. Pt creme:o budinca de capsuni,o budinca de vanilie,o budinca cacao+laptele si zaharul necesar pt ele (budincile se prepara separat)1 1/2 de unt, exotice, frisca.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Foile:se amesteca toate ingrendientele si se fac 4 foi care se coc pe dosul tavii. Cremele:se fierb budincile si se lasa la racit.Dupa racire se amesteca fiecare budinca cu jumatate de pachet de unt. Budinca de capsuni se pune pe prima foaie, budinca de vanilie se pune pe a doua foaie,budinca de cacao pe a treia foaie iar pe a patra foaie se pun fructele exotice si se imbraca totul in frisca.
Daca ti-a placut reteta noastra "TORT DIPLOMAT CU FOI DE DOBOS" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort de fursecuri

Tort de fursecuri

Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se freaca cu zaharul vanilat si cu uleiul. Albusurile

1 vot    1 comentariu
1h
Torturi
tort cu crema de sampanie

tort cu crema de sampanie

crema: punem gelatina la inmuiat in apa rece pt minim 10 minute.mixam bine galbenusurile cu zahar

6 voturi    6 comentarii
1h
Torturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

    Interesant si racoritor!

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • Pt foi:600g faina,300g margarina,360g zahar,1 lingurita bicarbonat de amoniu,2 oua,2 linguri cacao. Pt creme:o budinca de capsuni,o budinca de vanilie,o budinca cacao+laptele si zaharul necesar pt ele (budincile se prepara separat)1 1/2 de unt, exotice
  • frisca.

Raporteaza reteta

mirey

mirey (Chef de cuisine)

Interesant si racoritor!

Adauga reteta
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si caise Tort cu ciocolata si caise

Se topeste ciocolata si se incorporeaza cate putin, untul. Se lasa sa se raceasca. Se mixeaza albusurile cu un praf de sare, apoi cu

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Tort cu jeleu de zmeura si crema mascarpone Tort cu jeleu de zmeura si crema mascarpone

Blatul: Untul la temperatura camerei se mixeaza impreuna cu zaharul pudra. Se adauga pe rand, cate un ou, mixand bine dupa fiecare.

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
- Gateste cu noi din 29 August 2005 -