Se amesteca iaurtul si frisca cu zaharul.
Se adauga gelatina,vanilia,coaja si zeama de lamaie.
Se adauga fructele amestecand incet.
Se aseaza crema intr-o tava acoperita.
Deasupra se pun piscoturile sau biscuiti.
Se baga la frigider pana se raceste.
Cand s a racit, se scoate usor din tava(se pune deasupra tavi platoul pe care doriti sa asezati tortul, si se intuarce tava astfel incat sa fie deasupra platoului).
Il puteti lasa asa, sau il ornati cu frisca, fructe,ciocolata, etc.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii