Gelatina se dizolva in apa rece (30 min)
Lapte + zahar+ oua se pun pe foc, peste care se rastoarna gelatina si se fierbe pana se ingroasa.
Se lasa la rece amestecand din cand in cand, pana ajunge la o temperatura ca in camera.
Se bate frisca
Jumatate din crema se coloreaza cu cacao, iar jumatate ramane alba
Se pune aluat cu frisca, aluat alb+frisca

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii