Tort diplomat II

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 400 g zahar
  • 400 ml lapte
  • Gelatina 60-70 g
  • Apa rece 250 ml
  • Frisca un kg
  • Fructe: banane, portocale, mere, stafide
  • Piscoturi
  • Ness (cacao)

Mod de preparare

Gelatina se dizolva in apa rece (30 min)

Lapte + zahar+ oua se pun pe foc, peste care se rastoarna gelatina si se fierbe pana se ingroasa.

Se lasa la rece amestecand din cand in cand, pana ajunge la o temperatura ca in camera.

Se bate frisca

Jumatate din crema se coloreaza cu cacao, iar jumatate ramane alba

Se pune aluat cu frisca, aluat alb+frisca

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise