autor:

Fara foto

» » Torturi

Tort diplomat II

Autor: Roses (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Roses (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 aprilie 2009

Ingrediente
5 oua, 400 g zahar, 400 ml lapte, Gelatina 60-70 g, Apa rece 250 ml, Frisca un kg, Fructe: banane, portocale, mere, stafide, Piscoturi, Ness (cacao)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Gelatina se dizolva in apa rece (30 min)
Lapte + zahar+ oua se pun pe foc, peste care se rastoarna gelatina si se fierbe pana se ingroasa.
Se lasa la rece amestecand din cand in cand, pana ajunge la o temperatura ca in camera.
Se bate frisca
Jumatate din crema se coloreaza cu cacao, iar jumatate ramane alba
Se pune aluat cu frisca, aluat alb+frisca
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort diplomat II" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort diplomat cu dulceata de porumbe

Tort diplomat cu dulceata de porumbe

Se sparg ouale ca pentru omleta, se pun intr-un vas de metal, se adauga praful de sare, se bat bine

0 voturi    0 comentarii
1h
Torturi
Tort diplomat

Tort diplomat

Ouale, zaharul si laptele se amesteca pana devin ca o smantana si se dau la rece. Zeama de la compotul

35 voturi    9 comentarii
1h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

    Gustos si racoritor!Al meu e ornat cu frisca...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 5 oua
  • 400 g zahar
  • 400 ml lapte
  • Gelatina 60-70 g
  • Apa rece 250 ml
  • Frisca un kg
  • Fructe: banane
  • portocale
  • mere
  • stafide
  • Piscoturi
  • Ness (cacao)

Raporteaza reteta

mirey

mirey (Chef de cuisine)

Gustos si racoritor!Al meu e ornat cu frisca...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tarta cu marmelada