Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
500 ml. frisca, 100 g. zahar, 2 oua, 20 gr. gelatina, o cutie compot ananas, o portocala, 1 kiwi
Dificultate: Medie | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se pune gelatina in jumatate din zeama compotului de ananas. Se bat albusurile cu mixerul cu un praf de sare. Se adauga zaharul treptat si la sfirsit galbenusurile. Cele doua compozitii se amesteca si se fierb la bain-marine pana se omogenizeaza. Se raceste si se amesteca cu frisca batuta bine cu mixerul in care se adauga fructe dupa preferinta. Compozitia se pune intr-o forma (cratita) unsa cu ulei sau cu unt si se pune la rece.
Se pune pe un platou si se orneaza cu frisca si fructe
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Diplomat rapid" nu uita sa-i faci un
review
Blatul: Se mixeaza ouale cu zaharul si un praf de sare, pana isi dubleaza volumul. Se adauga alternativ,
0 voturi
0 comentarii
2h 10 min
Mod de preparare pentru blat:
Se separa albusurile de galbenusuri, se pun albusurile la robot cu
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate