autor:

» » Torturi

Tort economic

Autor: razvan dobrin (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 30 octombrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: razvan dobrin (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 30 octombrie 2005

Ingrediente
Pentru Blat:, 4 oua, 1 canazahar, 1 cana faina, 3 plicuri zahar vanilat, Crema :2 plicuri budinca de ciocolata dr.Oetker, 400 ml.lapte, Pentru decorare:frisca,stafide,ciocolata rasa(o bucatica)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

36 voturi

Mod de preparare

Se bat albusurile foarte bine,separat se bat galbenusurile cu zaharul aruncat in ploaie.Se mai adauga pe parcurs bezeaua formata de la albusuri si faina aruncata tot in ploaie. Dupa ce s-au amestecat bine se pun intr-o tava emailata si se lasa la foc incet 20 - 30 min.(pina creste).Atentie:nu se scoate imediat.Dupa racire se taie pe jumatate si se insiropeaza dupa gust cu un sirop facut cu apa zahar vanilat si zahar(dupa gust)Separat se face budinca si se aplica peste cele 2 bucati de blat taiate si insiropate in prealabil.Se poate orna cu ce dorim:frisca bucati de ciocolata,ciocolata rasa,etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort economic" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu mascarpone si capsuni

Tort cu mascarpone si capsuni

Blatul: Se mixeaza ouale cu zaharul si un praf de sare, pana isi dubleaza volumul. Se adauga alternativ,

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Torturi
Tort cu ciocolata si crema de cafea

Tort cu ciocolata si crema de cafea

Mod de preparare pentru blat: Se separa albusurile de galbenusuri, se pun albusurile la robot cu

6 voturi    0 comentarii
2h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

36 voturi

Ingrediente

  • Pentru Blat:
  • 4 oua
  • 1 canazahar
  • 1 cana faina
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • Crema :2 plicuri budinca de ciocolata dr.Oetker
  • 400 ml.lapte
  • Pentru decorare:frisca,stafide,ciocolata rasa(o bucatica)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu blat cu gem de gutui Tort cu blat cu gem de gutui

Se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se pun la robot cu putina sare si se mixeaza la viteaza mare pana se obtine o spuma

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Tort Raffaello Tort Raffaello

Vom începe cu crema pentru ca va avea nevoie sa stea la frigider câteva ore. Frișca lichida o punem pe aragaz la foc mic

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Tort